Audi A3

Sportback 35 TFSI 150PK Pro Line Automaat Xenon Navi 17 inch LM 1e eigenaar Cruise
    Bouwjaar 2018
    Kilometerstand 112.994 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    TX-275-N
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2018
    KleurZwart metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelC
    TransmissieAutomaat
    BekledingStof
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)431 X 179 X 143
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving

    Bij het ontwerpen van de Audi A3 Sportback stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. De aandrijving van deze Audi wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. Met de krachtige xenonverlichting rijdt u ontspannen in het donker. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, in hoogte verstelbare voorstoelen, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen achter zijn aan boord.

    Onderweg kunt u veilig genieten van het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem. Want in deze Audi bedient u ze vanaf het stuurwiel. Deze Audi A3 Sportback is voorzien van sensoren aan de achterzijde om een achteropkomend verkeer waarschuwing te geven als de afstand tussen u en een achterligger te klein is. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuvreren. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. Met de ingebouwde airconditioning zit u altijd ontspannen achter het stuur. U bent in deze Audi ook voorzien van sportstuurwiel, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

    Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen.

    Nieuwsgierig geworden? Kom deze auto dan snel bij ons bekijken.


    Bedrijfsinformatie

    Bosch Car Service Autobedrijf den Das & Vos, te Den Oever pal naast de A7 voor de afsluitdijk op 45 minuten rijden vanaf Amsterdam.
    Wij zijn actief sinds 1978 met onderhoud en reparatie incl. service verlening.
    Heden ten dage is ons bedrijf uitgegroeid naar een enthousiast team van 7 automobiel fanaten, mede daarom zijn wij tevens werkzaam voor de ANWB als Partner met 2 pech hulpverleningsvoertuigen. Daarbij zijn wij ook voorzien van een eigen motoren/versnellingsbak revisie afdeling met een separate werkplaats gevuld met alle benodigde machines en natuurlijk vakkennis.
    Dankzij onze uitgebreide service verlening weten ook lease maatschappijen, lokale overheden en defensie, onze werkplaats te vinden!
    Onze auto verkoop heeft als doel om onze trouwe klantenkring te behouden en te vergroten, vandaar de standaard 1 jaar Bovag garantie!
    Kortom, Autobedrijf den Das & Vos voor het juiste onderhoud en reparatie met behoud van fabrieksgarantie.
    Vooraf overleg over de verwachte kosten, APK keuringen, Airco service en reparatie, automatische versnellingsbak spoelen en service, ruit reparatie, schade begeleiding, aanhangwagen verhuur, autowasstraat, EV onderhoud en reparatie, pechhulp verlening, Camper/bedrijfswagen onderhoud en reparatie, wij doen alles voor uw auto.
    Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, echter kunnen er altijd afwijkingen zitten in tekst, opties, foto's e.d. Hier kunnen GEEN rechten aan worden ontleent.

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteropkomend verkeer waarschuwing
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) knie
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco
    Alarm klasse 3
    Anti Blokkeer Systeem (ABS)
    Armsteun voor
    Garanties
    100% onderhouden
    Nap