Ford EcoSport

1.0 EcoBoost ST-Line 125PK Vol optie,s B&O audio Camera Leder
    Bouwjaar 2019
    Kilometerstand 94.595 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    ZR-023-T
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2019
    KleurWit
    BrandstofBenzine
    EnergielabelD
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingHalf leder / alcantara
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)410 X 177 X 165
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving

    Deze auto nodigt u uit om plaats te nemen achter het sportstuur en onmiddellijk de weg op te gaan. De aandrijving van deze Ford wordt verzorgd door een driecilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. In het donker zorgt de xenonverlichting voor een goed zicht op de weg. Bij de uitrusting van deze Ford horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, aluminium dakrailing, extra getint glas, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

    In deze auto kunt u de belangrijkste functies bedienen met uw stem. Zorgeloos en geconcentreerd rijden? Het navigatiesysteem wijst de weg! De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Altijd achter zicht, nooit meer nekkramp! De achteruitrijcamera maakt het supermakkelijk. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Heeft u de elektronische token op zak, dan herkent deze auto z'n baasje en de keyless start zorgt dat een druk op de startknop voldoende is. Geen sleutel meer nodig! Kilometers rijden met een exacte snelheid? Dan is de cruise control je vriend! Deze auto is voorzien van lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer.

    Aan boord van deze Ford houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. Een noodsituatie? Dan is remmen cruciaal. Daarom heeft deze Ford EcoSport Brake Assist als remondersteuning.

    Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.


    Bedrijfsinformatie

    Bosch Car Service Autobedrijf den Das & Vos, te Den Oever pal naast de A7 voor de afsluitdijk op 45 minuten rijden vanaf Amsterdam.
    Wij zijn actief sinds 1978 met onderhoud en reparatie incl. service verlening.
    Heden ten dage is ons bedrijf uitgegroeid naar een enthousiast team van 7 automobiel fanaten, mede daarom zijn wij tevens werkzaam voor de ANWB als Partner met 2 pech hulpverleningsvoertuigen. Daarbij zijn wij ook voorzien van een eigen motoren/versnellingsbak revisie afdeling met een separate werkplaats gevuld met alle benodigde machines en natuurlijk vakkennis.
    Dankzij onze uitgebreide service verlening weten ook lease maatschappijen, lokale overheden en defensie, onze werkplaats te vinden!
    Onze auto verkoop heeft als doel om onze trouwe klantenkring te behouden en te vergroten, vandaar de standaard 1 jaar Bovag garantie!
    Kortom, Autobedrijf den Das & Vos voor het juiste onderhoud en reparatie met behoud van fabrieksgarantie.
    Vooraf overleg over de verwachte kosten, APK keuringen, Airco service en reparatie, automatische versnellingsbak spoelen en service, ruit reparatie, schade begeleiding, aanhangwagen verhuur, autowasstraat, EV onderhoud en reparatie, pechhulp verlening, Camper/bedrijfswagen onderhoud en reparatie, wij doen alles voor uw auto.
    Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, echter kunnen er altijd afwijkingen zitten in tekst, opties, foto's e.d. Hier kunnen GEEN rechten aan worden ontleent.

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achterspoiler
    Achteruitrijcamera
    Afwijkende dakkleur
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) knie
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco automatisch
    Anti Blokkeer Systeem
    Garanties
    100% onderhouden
    Nap