Kia Rio

1.0 TGDI ComfortPlusLine Navigator100pk Garantie tot 21-08-2025
    Bouwjaar 2018
    Kilometerstand 94.772 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    TJ-378-R
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2018
    KleurGrijs metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelB
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingOnbekend
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)407 X 173 X 145
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving

    Rijden als nieuw? Dan is deze Kia Rio een fantastische buitenkans. Prille cijfers op de teller, piepjong ogend, verbluffend actueel in extra's en opties… Deze Kia Rio heeft het allemaal! In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Xenonverlichting staat borg voor helderwit licht en een krachtige lichtbundel. U wordt in deze auto ook getrakteerd op metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

    Via de schakelmogelijkheden op het stuur is de audiobediening veilig en eenvoudig. Het full map navigatiesysteem zorgt ervoor dat u altijd de juiste en snelste route vindt. Ja, ook airconditioning is in deze auto aanwezig. Omdat u nou eenmaal geen ogen in uw achterhoofd heeft, is het altijd lastig om achteruit te rijden zonder brokken te maken. De achteruitrijcamera lost dat probleem op. De cruise control levert een mooie, gelijkmatige koers. Dat rijdt prettig. Met in hoogte en diepte verstelbaar stuur, trip computer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Kia helemaal compleet.

    We laten u deze auto graag helemaal zien. Belt u ons voor een afspraak?


    Bedrijfsinformatie

    Bosch Car Service Autobedrijf den Das & Vos, te Den Oever pal naast de A7 voor de afsluitdijk op 45 minuten rijden vanaf Amsterdam.
    Wij zijn actief sinds 1978 met onderhoud en reparatie incl. service verlening.
    Heden ten dage is ons bedrijf uitgegroeid naar een enthousiast team van 7 automobiel fanaten, mede daarom zijn wij tevens werkzaam voor de ANWB als Partner met 2 pech hulpverleningsvoertuigen. Daarbij zijn wij ook voorzien van een eigen motoren/versnellingsbak revisie afdeling met een separate werkplaats gevuld met alle benodigde machines en natuurlijk vakkennis.
    Dankzij onze uitgebreide service verlening weten ook lease maatschappijen, lokale overheden en defensie, onze werkplaats te vinden!
    Onze auto verkoop heeft als doel om onze trouwe klantenkring te behouden en te vergroten, vandaar de standaard 1 jaar Bovag garantie!
    Kortom, Autobedrijf den Das & Vos voor het juiste onderhoud en reparatie met behoud van fabrieksgarantie.
    Vooraf overleg over de verwachte kosten, APK keuringen, Airco service en reparatie, automatische versnellingsbak spoelen en service, ruit reparatie, schade begeleiding, aanhangwagen verhuur, autowasstraat, EV onderhoud en reparatie, pechhulp verlening, Camper/bedrijfswagen onderhoud en reparatie, wij doen alles voor uw auto.
    Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, echter kunnen er altijd afwijkingen zitten in tekst, opties, foto's e.d. Hier kunnen GEEN rechten aan worden ontleent.

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti Blokkeer Systeem (ABS)
    Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
    Bandenspanningscontrolesysteem
    Garanties
    Nap